Uw uitvaartwensen

Ieder mens heeft een eigen stijl van leven, die herkenbaar is voor de naasten en belangrijk is voor uzelf. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart hier zoveel mogelijk bij aansluit. Maar wat zijn die wensen en hoe weten de naasten wat u graag wilt?

Het gebeurt nog vaak dat nabestaanden na een overlijden niet alleen met het verdriet achterblijven, maar ook met de vraag wat hij of zij zou willen rondom de uitvaart.
Moet het een crematie worden of een begrafenis, wordt het een dienst in de kerk of juist niet. Moet het heel sober en ingetogen of juist niet?
Allemaal vragen die u kunt beantwoorden door ons uitvaartwensenformulier in te vullen. Na het invullen kunt u het met ons bespreken, maar u kunt het ook op een gemakkelijk vindbare plaats leggen, samen met de verzekeringspapieren.

Wanneer uw naasten weten waar ze het kunnen vinden, is het veel gemakkelijker voor ze om in lijn met uw wensen de uitvaart gestalte geven. Dit zal uzelf op dit moment, maar ook uw nabestaanden na het overlijden een stuk rust geven.
U kunt dit uiteraard ook persoonlijk met ons bespreken. Wij kunnen dan een indicatie van de kosten geven.

Stuur nu uw uitvaartwensen naar ons toe