Hart voor uitvaart

Wij zijn Klaas en Nelleke van der Weerd en wij houden van ons vak. Omdat het ons raakt wanneer mensen na afloop tegen ons zeggen: “Dit is precies zoals hij of zij het zelf gewild heeft.” Dit is waarom wij nabestaanden willen begeleiden.

Waar begin je het eerst. Dit echtpaar is een goede combinatie van gevoel en zakelijkheid. Zij ondersteunen, begeleiden je in een professionele manier door de hele uitvaart. Niets is te veel, ze staan elk moment van de dag klaar voor je. Een geweldige ervaring als je een groot verlies hebt te verwerken. De nazorg is ook van dezelfde hoge kwaliteit. Een aanrader voor een ieder die niet als een nummer maar als mens wil worden benaderd. Een dikke pluim voor dit echtpaar!!!

Carmen Rensink

Het was allemaal erg goed geregeld. Er is ook op een prettige manier tijdens de voorbereidingen met ons als familie meegedacht over mogelijkheden en onmogelijkheden. Ze nemen echt de tijd voor je en komen op passende momenten met goeie tips. Wij houden hier als familie een erg goed gevoel aan over en bevelen Klaas en Nelleke van der Weerd uit Wadenoijen dan ook van harte bij anderen aan. Nelleke en Klaas: nogmaals hartelijke dank. Het was perfect geregeld.

Hans en Heleen Groot